fredag 25 september 2009

matroshka

hallå, jag har slagit vad om att gemene man här i sverige för sjutton vet att det här är en matroshka, och inte baboshka-docka, hallå. och det vet ni väl, gemene man?

6 kommentarer:

olga sa...

fattar inte mig på alla tekniska detaljer. Nu har jag skrivit kommentar om matroshka fem gånger. Och lurades också att starta ett blogg! Varför visas inte min kommentar???

olga sa...

kankse hamnade min kommentar på min blogg. Hur hittar jag dit?
Men jag vill att min kommentar ska hamna på klaras blogg

olga sa...

MIN först-första kommentar är:
"Klara initierar en viktig fråga!
Kvinnor och män, gamla och unga, människor med olika etnisitet, trosuppfattning och sexläggning kan ej skilja på matroshka och baboshka. Den första är en leksak, den andra är en människa"

Klara Granlöf sa...

haha, ja fan det kan ju vara så att du tyvärr har rätt, vilket skulle betyda att jag förlorar mitt vad och all stolthet jag investerat i denna fråga, för det är kanske så som du säger att alla, alla på denna punkt är exakt lika dåliga.

du kanske hittade till din blogg till slut? annars, om du hittar tillbaka hit, kan du ju tillexempel trycka där det står olga med blå text, eller på denna länk http://www.blogger.com/profile/04155774218185056327

hallå förresten är det en diss att kalla någon för babushka? jag träffade en störig tjej en gång, som typ hade läst ryska på universitetet, om hon påstod det, men det är väl inte sant?

maria sa...

det är som när jag lurade folk att vasilijkatedralen heter "kefirkatedralen"

Klara Granlöf sa...

HAHA soft!