fredag 25 september 2009

matroshka

hallå, jag har slagit vad om att gemene man här i sverige för sjutton vet att det här är en matroshka, och inte baboshka-docka, hallå. och det vet ni väl, gemene man?

7 kommentarer:

olga sa...

fattar inte mig på alla tekniska detaljer. Nu har jag skrivit kommentar om matroshka fem gånger. Och lurades också att starta ett blogg! Varför visas inte min kommentar???

olga sa...

kankse hamnade min kommentar på min blogg. Hur hittar jag dit?
Men jag vill att min kommentar ska hamna på klaras blogg

olga sa...

MIN först-första kommentar är:
"Klara initierar en viktig fråga!
Kvinnor och män, gamla och unga, människor med olika etnisitet, trosuppfattning och sexläggning kan ej skilja på matroshka och baboshka. Den första är en leksak, den andra är en människa"

Klara Granlöf sa...

haha, ja fan det kan ju vara så att du tyvärr har rätt, vilket skulle betyda att jag förlorar mitt vad och all stolthet jag investerat i denna fråga, för det är kanske så som du säger att alla, alla på denna punkt är exakt lika dåliga.

du kanske hittade till din blogg till slut? annars, om du hittar tillbaka hit, kan du ju tillexempel trycka där det står olga med blå text, eller på denna länk http://www.blogger.com/profile/04155774218185056327

hallå förresten är det en diss att kalla någon för babushka? jag träffade en störig tjej en gång, som typ hade läst ryska på universitetet, om hon påstod det, men det är väl inte sant?

maria sa...

det är som när jag lurade folk att vasilijkatedralen heter "kefirkatedralen"

Klara Granlöf sa...

HAHA soft!

宮保雞丁mika sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛