torsdag 11 juni 2009

skapande skolandet

Exakt så här duktiga var mina elever på skapande skola. Detta fanzine går att köpa av kuratorn på västra stenhagenskolan, i stenhagen, i uppsala, som är en liten stad norr om Sveriges huvudstad som är ett litet land norr om Tyskland. typ. i en upplaga på, ja, vad ska vi tippa, 17 st. så det är först till kvarn.

9 kommentarer:

Lina Welander sa...

den där bilden känns extremt bekant ska du veta. Fast det är ju inte så konstigt eller hur. du gör coola bilder ska du veta.
Hare bra!
/skapande skola elev

Klara Granlöf sa...

ja, det gjorde vi bra ihopa, inte sant? du ritar ju sannlöst vackert du med, om du har tillgång till en scanner borde du lägga upp bilder på din blogg ju. vi ses ju kanske till hösten!/lärarinnan

Lina Welander sa...

Tackar, tackar! Hörru har ru läst min flumblogg än!? Hoppas verkligen vi ses i höst!!! Ha re skönt!
/eleven :)

Klara Granlöf sa...

ja men såklart att jag har. det är bra texter du har där, och jag tycker de skulle passa med dina illustrationer. så smila in dig hos nån med scanner eller bryt dig in på nåt biblotek och scanna eller börja panta brukar så du har råd att köpa en. det blir coolt.

Lina Welander sa...

Jag får se hur jag gör. Jag antar att "brukar" skulle vara burkar. Hörru var får man tag på en scanner?

Lina Welander sa...

Föresten du får gärna skriva komentarer på min flum blogg. Trodde ingen läste den.

Klara Granlöf sa...

men ja har ju redan gjort'et. och ämnar fortsätta. asså att köpa en scanner är kanske att ta i eftersom de är dyra om de är bra, men skolan kanske har nån(jag vet att man kan scanna från kopiatorn på skolan men det blir sämpigt.) eller dina föräldrar kanske har en undangömd nånstans eller på deras jobb eller så. men det behövs kanske att man har till exempel photoshop på datan så man kan bildbehandla.

Lina Welander sa...

okidoki. måste ha missat komentarerna hihi.

Lina Welander sa...

hörru kolla in min so lärares blogg på
www.thorn-kugghjulsmannen.blogspot.com
Han skriver dikter och sånt. Ganska coolt.